Pse Shkolla Universum?

Nxënës të pavarur dhe të sigurt, kureshtar dhe entuziast, të përgjegjshëm dhe të suksesshëm!

Staf i përzgjedhur
Mjedis mbështetës
Kurrikulë Stimuluese

Keni ndonjë pyetje? Na shkruani!

Stafi ynë

LINDA

Lindita Isufi

Drejtoreshë e shkollës
Florent Bacaliu - Administrator

Florent Bacaliu

Administrator
Diellza Emini - Adminitratore

Diellza Emini

Administratore
Elisa Hajrullahu - psikologe

Elisa Hajrullahu

Psikologe e shkollës
Pse Shkolla Universum?
%
Nxënës të kënaqur
0 %
Staf i kualifikuar
0 %
Kurrikulë stimuluese
0 %
e nxënësve tanë kalojnë me sukses testin kombëtar

Partnerët tanë

Informohu për aktivitetet në shkollën tonë!