Vizioni & Misioni

Misioni

Misioni ynë është që të kemi nxënës të kurreshtarë, kreativ dhe të pavarur.

Vizioni

Të bëhemi shkolla më e mirë dhe inovative në vend.

Vlerat

Kurrikulë stimuluese dhe një mjedis mbështetës. Të fokusuar tek nxënësi, përmirësimi i cilësisë dhe ndërkombëtarizimi.

Rreth nesh

Shkolla Universum është shkolla e parë private në Kosovë, aktive që nga viti 2000 në Qytetin e Ferizajit. Shkolla ofron një kurrikul stimuluese dhe një mjedis mbështetës. Nxënësit tanë inkurajohen të mësojnë në mënyrë të pavarur dhe me ritmin e tyre. 

Play Video

Kurrikulë stimuluese dhe mjedis mbështetës!

Teknologjia zë vend të veçantë në planprogramin e shkollës, të gjithë nxënësit mësojnë për programim dhe robotikë, fal kampusit modern dhe integrimit të teknologjisë në mësimdhënie.