Mesazh nga Drejtoresha e shkollës

Arti dhe muzika në shkollë sjellin përfitime të jashtëzakonshme tek fëmijët. Nxisin zhvillimin në të gjitha fushat mendore, emocionale dhe edukative, mbi të gjitha iu ndihmojnë fëmijëve të përmirësojnë performancën e tyre në shkollë.

Në Shkollën “Universum” arti dhe muzika janë pjese e pandashme e aktiviteteve ditore tek fëmijët duke ndihmuar kështu në zhvillimin emocional dhe profesional të nxënësve.

Lindita Jusufi - Drejtoreshë e shkollës

Rezultati ynë

Nxënës të pavarur dhe të sigurt, kureshtar dhe entuziast, të përgjegjshëm dhe të suksesshëm!

Ne jemi krenarë për mbështetjen e gjithanshme të prindërve që është një pjesë thelbësore e procesit tonë arsimor.

Rreth nesh

Shkolla Universum është shkolla e parë private në Kosovë, aktive që nga viti 2000 në Qytetin e Ferizajit. Shkolla ofron një kurrikul stimuluese dhe një mjedis mbështetës. Nxënësit tanë inkurajohen të mësojnë në mënyrë të pavarur dhe me ritmin e tyre. Përveq kësaj teknologjia zë vend të veçantë në planprogramin e shkollës, të gjithë nxënësit mësojnë për programim dhe robotikë, kjo fal kampusit modern dhe integrimit të teknologjisë në mësimdhënie.

Stafi akademik

1

Albulena Hafizi

Mësimdhënëse

Gjuhë Angleze

4

Ylber Ukshini

Mësimdhënës

Fizikë

3

Edona Krasniqi

Mësimdhënëse

Mësim klasor

2

Adnan Hashani

Mësimdhënës

Gjeografi

5

Albina Misini

Mësimdhënëse

Mësim klasor

Elisa Hajrullahu - psikologe

Elisa Hajrullahu

Psikologe

Psikologji

Albina Ismajli - mësuese klasore

Albina Ismajli

Mësimdhënëse

Mësim klasor

Azem Miftari - prof i Kimisë

Azem Miftari

Mësimdhënës

Kimi

Arta Ahmeti - prof e Gjuhës gjermane

Arta Ahmeti

Mësimdhënëse

Gjuhë Gjermane

Arta Gashi - mësuese klasore

Arta Gashi

Mësimdhënëse

Mësim klasor

Blerta Abdullahu- mësuese klasore

Blerta Abdullahu

Mësimdhënëse

Mësim klasor

Fatbardha Avdyli - prof e Gjuhës Angleze

Fatbardha Avdyli

Mësimdhënëse

Gjuhë Angleze

Fatmir Heda - prof i Gjuhës Shqipe

Fatmir Heda

Mësimdhënës

Gjuhë Shqipe

Fitnete Topalli - koordinatore e nivelit fillor

Fitnete Topalli

Koordinatore

Niveli Fillor

Genta Rama - mësuese klasore

Genta Rama

Mësimdhënëse

Mësim klasor

Kemajl Bislimi- prof.dr i Biologjisë

Kemajl Bislimi

Mësimdhënës

Biologji

Laureta Salihu - mësuese klasore

Laureta Salihu

Mësimdhënëse

Mësim klasor

Lulzim Hoxha - prof i Historisë

Lulzim Hoxha

Mësimdhënës

Histori

Merita Bajraktari - mjeke e shkollës

Merita Bajraktari

Mjeke

Mjeke e shkollës

Muhamet Mustafa - prof i TIK-ut

Azem Miftari

Mësimdhënës

TIK

Mujadin Nuhiu - prof i Artit

Mujadin Nuhiu

Mësimdhënës

Art

Naim Demiri - prof i Matematikës

Naim Demiri

Mësimdhënës

Matematikë

Sadije Gërbeshi - prof e Matematikës

Sadije Gerbeshi

Mësimdhënëse

Matematikë

Valbona Halili - prof e Gjuhës Shqipe

Valbona Halili

Mësimdhënës

Gjuhë Shqipe

Ylber Ukshini - prof i Fizikës

Ylber Ukshini

Mësimdhënës

Fizikë

Ylberina Isufi - prof e Muzikës

Ylberina Isufi

Mësimdhënëse

Muzikë