0
Kindergarten

Valentin Uruçi përfitues i bursës së plotë nga Gara e Diturisë "Universiada"

Për të promovuar dhe vlerësuar angazhimin e lartë të nxënësve nga gjithë Republika e Kosovës për disa vite me radhë Shkolla “Universum” organizon garën e diturisë të quajtur “Universiada”, e cila ka për qëllim – Promovimin e nxënësve më të mirë në Republikën e Kosovës si dhe ofrimin e mundësisë së shkollimit përmes BURSAVE të plota. 

Valentin Uruçi, përfitues i bursës 100% tregon për përvojen e tij në Universiade “Gara e diturisë është një mundësi shumë e mirë për neve nxënësve të cilëve na pëlqen mësimi. Kjo garë gjithashtu mundëson fitimin e një burse që mund të ju dërgoj në një nga shkollat më të mira në Kosovë, Shkollen “Universum”. Unë isha shumë i lumtur kur mësova se unë kisha fituar 100% të bursës. Mezi prisja që të njihja shokët e rinj edhe shoqet e reja, si edhe shkollën. Jam shumë i lumtur që jam pjesë e shkollës Universum. Kështu që mos humb kohë! Apliko në garën e diturisë Universiada dhe fito bursë shkollimi”. 
 
Andaj apliko edhe ti, përfito bursë si Valentini dhe shumë nxënës të tjerë. Linku për aplikim http://tiny.cc/5m2mqz
 
Gara është e hapur dhe vlen për të gjithë nxënësit e shkollave fillore të Republikës së Kosovës në klasat V deri në klasën e IX-të.
 
Për më shumë informata rreth Universiadës apo Shkollës Universum kontakto shkolla@universum-ks.org apo +383 44 452 808 apo na ndiqni në rrjete sociale në facebook apo instagram.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *